dissabte, 1 de juliol del 2017

"Senze Fine"

Era una casona antiga. Hi havia una habitació gran amb una finestreta petita. La seva il·lusió era ballar-hi descalça “Senze Fine” a la llum de les espelmes. Era una cambra molt acollidora, però.... ni ella existia, ni l’amor existia ni l’estança existia. Tot va ser una il·lusió fugaç.


Pintor Bryce Cameron Liston

"Heavy Metal..."

Confiava en ells, i més del compte potser. Ahir a la tarda van muntar un enrenou rocambolesc i aquest matí he tingut feina a separar-los a tots. Estaven dormint uns sobre els altres, abraçats, embolicats i amb una ressaca brutal. Van llogar un conjunt de “heavy metal”... La festa els hi ha passat factura a ells i a mi. La tempesta i els mobles de la terrassa s’ho van passar com mai.

Rastres

M’agrada el sabor que deixes quan has marxat, adoro la olor que portes quan arribes, però el que més m’agrada és el contacte que regales quan ets aquí.

divendres, 30 de juny del 2017

Tambors de fons



Si tu no em beses, ja ho faran les gotes de pluja. Si tu no m’acaricies, ja ho farà el vent. Si tu no m’abraces, ja ho faran els llençols. I si tu no m’estimes, ja m’estimaré jo.




Pintrura Calenda 2007

dijous, 29 de juny del 2017

Ells, ella i "ella"

N’era filla d’ells, i també n’era d’ella. Ells la van engendrar, ella li va regalar moments inoblidables i immensos. Ara que els havia perdut a tots, havia aparegut una altra “ella”. Tres “mares” per a una filla sensible... L’univers vetllava per a ella!

Val la pena gastar-los....

Cinc segons és el temps que gasta una persona en dir-li a una altra una paraula bonica. Cincs segons de vuitanta-sis mil quatre-cents segons que té un dia. Cinc segons per fer feliç a l’altre durant vuitanta-sis mil tres-cents noranta-cinc segons que li resten de dia. Cinc segons, no més. Tan sols s'ha de voler sortir del melic on un està submergit.

dimecres, 28 de juny del 2017

Mel

A través de les cortines observava les gotes com topaven amb la taula que hi havia al mig de la terrassa. S’estavellaven amb força creant espurnes de gotes petites que es fonien amb l’aigua que omplia la terrassa. Ella es sentia igual, una gota estavellada en un món de melangia i enyorança. Enyorança plena de sentiment i melangia per si havia estat el principi del fi.  

Sempre!

Et necessito tant! Mai hagués pensat que el nostre amor, sí, el nostre amor, has escoltat bé, pogués fer-me viure amb la tranquil·litat que ho faig actualment. Tot i que si em pregunten, ho negaré. Quan no et trobo, et busco. No sempre em reps bé, però acabes aquí amb mi. T’estimo ment. Signat: el cor.

dimarts, 27 de juny del 2017

Encara queden "galants"

Havia tingut un dia laboral nefast. Tot li queia de les mans, no en feia ni una a dretes. A l'anar cap a casa, mentalment pensava en una dutxa fresca a la terrassa. Feia molta calor, el sol era foc, passava per totes les ombres que trobava al seu pas. Va veure el pas de zebra massa llunyà i va decidir travessar el carrer, tot i que venia un cotxe. Va calcular malament i el cotxe va haver de parar perquè ella passes al seu ritme. L’home després de tocar el clàxon va baixar la finestreta i traient el cap li va dir:— Estàs molt empanada noia!!!! Ella se’l va mirar sense poder obrir la boca mentre el seu cervell calculava si “empanada” era un “piropo” o un insult. Entre la xafogor, el sol que li donava de ple i el fogot que li acabava de pujar va decidir que era una paraula bonica. Va obrir el portal de casa amb un somriure de bat a bat per haver acabat la jornada amb una bona floreta.


Il·lustració Anne Soline

diumenge, 25 de juny del 2017

Sol, trist i no mort



Havia estat ple de vida i ara estava tan sol... Mirava el petit món que l’envoltava des d’aquell racó, restava quiet al costat de l’arbre que l’havia acompanyat en els seus dies gloriosos. El cel i les estrelles eren les mateixes, ell, però, ja no. Ara el mantenien net i polit, però la vida havia desaparegut del seu racó. Era el petit gronxador que es mantenia suspès d’una de les branques del seu estimat arbre, ara robust i gran.

Fosa...de fondre's

Ella el mirava des del cor, ell la mirava amb amistat profunda. El dia havia estat llarg, es van dormir un al costat de l’altre sobre el llit. Les cortines voleiaven amb la petita brisa que portava un vent càlid i suau. Ella es va despertar i va sentir l’escalfor dels seu cos darrera d’ella, la ma d’ell estava sobre la seva cintura. Ella va començar a acariciar-li els dits, ell va respondre amb suavitat. Les seves mans van fer l’amor com mai havia imaginat. Un bes suau d’ell als cabells caòtics d’ella va desencadenar una passió descontrolada on l’amor era el protagonista. Les carícies entre dits i parts del cos van ser els protagonistes del silenci de la nit. Mai a la seva vida havia experimentat res igual, ella per fi va conèixer el que era fer l’amor des del més profund del seu cor. La matinada la va portar al plaer més extraordinari viscut mai. Va poder entrar dins els seus ulls i va poder travessar-li l’ànima. Era ell, senzillament era ell en un gran moment d’intimitat que no oblidaria en sa vida. Per unes hores havia viscut en el món que ella anhelava des que era jove.


Pintor George Hendrik