dilluns, 1 de febrer del 2021

Humà o Ninot

 




El fet que les mentides formin part del nostre dia a dia, no és res més que la del no qüestionar-se res envers al que esta succeint constantment davant de la nostra mirada. Des del principi de tota aquesta pel·lícula argumentada per financers d’altes esferes i executada pels titelles de torn ; presidents d’estats, metges obedients i alcaldes de poblacions,  es deu a la inactivitat dels cervells que habiten en aquesta terra que no es més que un laboratori immens on en lloc de pobres ratolins hi ha pobres humans. Com diuen, tot és fractal, tot és un mirall.

-Per què hi ha futbol quan hi ha una pandèmia mortal?

-Per què hi ha eleccions i inciten al personal a interactuar amb persones fora del seu entorn diari que pot escampar una pandèmia que és mortal?

-Per què hi ha hagut concerts multitudinaris (Raphael a Madrid) si hi ha una pandèmia mortal?

-Per què hi ha centres comercials oberts si la gent es mor per la pandèmia?

-Per què en dates senyalades es surt del confinament uns dies per comprar, gastar i alimentar a les grans corporacions de grans magatzems?

-Per què s’han de fer proves per saber si tens la malaltia sense cap mena de símptoma si la pandèmia es mortal i no farien falta trobar molts positius per espantar al pobre humà de a peu?

 

Ara les proves per saber si tens virus volen fer-les analment, perquè en la zona en qüestió hi ha moltes més bactèries amb les que donar positiu i poder inflar més les estadístiques.

 

-I tu,  ets  Humà o Ninot?