dimecres, 24 d’abril del 2019

En llatí : narcissist



Ella el mirava, l’observava, ella era totalment conscient que ell estava malalt,. Ell no ho sabia, però, ell era el melic del món. Tampoc podia dir-li, ja que representava que ella era l’enemiga en el seu món tancat i adormit. No podia fer res per despertar-lo. Ho havia provat, de moltes maneres i sense èxit. Ella va decidir callar, callar per sempre més mentre veia la destrucció que anava deixant ell pel camí. El pitjor de tot, era que ella també veia l’autodestrucció a la que estava abocat.

dilluns, 22 d’abril del 2019

Draco, Rosea, Liber...


Resum de resum:


El drac es va menjar a la princesa i Sant Jordi va matar el drac, però no va comptar amb la descendència draconiana a través de la rosa i el llibre. Mentrestant el poble anava creant princeses per satisfer als nous dracs, sant Jordi embogia per no trobar una companya guerrera i anava matant dracs per tot arreu. Era com el dia de la marmota per sempre dels “sempres”.

diumenge, 21 d’abril del 2019

Pena, penita, pena...


Quan descobreixes que ets un número per a l’estat i que t’utilitzen en benefici propi, comences a percebre el que és la vida en realitat. Te n’adones que et manipulen quan, com i on volen. Tu saps el que vols, saps el que sents. Els humans tenim el do de ser manipulats a conveniència inclús en petits comitès. Quan no acates pensaments col·lectius propers veus clarament que tens consciència pròpia i això t’obre a un ventall de coneixements compartits per una minoria escampada arreu de la terra. És un precipici on caus en picat, però com és tan alt tens temps de pensar i sentir, i quan tornes a tocar terra ferma resulta que no t’has fet mal, tan sols has aterrat al món que vols; pla, sincer, autèntic. Tota la resta és una pel·lícula on som un actor més..