Les lletres són carícies, les paraules petons, els versos abraçades i el poema cançó.

dimarts, 25 de març de 2014

Vols saber qui és la Luma d'Elpu? 1

Tot esdevé caòtic

“Una bombolla creada a partir de microscòpiques gotetes es bellugava a ritme de música salsera. No sabia on anar, i va entrar en una fase crítica…”
Així començava el llibre que tenia entre mans la Luma d’Elpu. Estava mal asseguda a la seva butaca primaveral, com l’anomenava ella. Estava folrada d’una tela suau, plena de flors de tota mena i d’uns colors pastel molt encertats. Sempre deia que volia asseure’s bé per no patir les molèsties musculars de les males postures, però contínuament acabava embolicada entre la manta, els coixins i el llibre que llegia.
 A fora, brillava un sol magnífic després d’haver plogut uns quants dies seguits. Ella sempre gaudia amb aquests dies, li agradaven. Des de petitona creia que eren regals del cel per sentir el recolliment dins la llar. Encara ara, trobava que els dies grisos eren delicatessen.
Estava absorta llegint Marla. La seva protagonista era un ésser infinitament...


Així comença la novel·la LUMA D'ELPU....la podeu trobar a llibreries de Girona i provincia i a Barcelona a la llibreria Espai Literari!
 

2 comentaris:

Sonia Lady Acacia ha dit...

¡Hola Mònica!
Sóc la Sonia la noia que va venir amb el seu pare a veure el pis el dissabte!
Aquí em tens passant pel blog per cotillejar una miqueta els teus escrits.
Ja tinc ubicat el teu llibre a la llibrería 22 :D De moment no el tinc a les meves mans pero amb aquest començament que has creat i una pagina aleatoria que vam llegir a la mateixa llibreria, veig que será una novela molt bonica i intensa.

Petons :)

Mònica HUIX-MAS ha dit...

Hola Sònia!
Has complert el que em vas dir, tafanejar aquest blog ple de petits escrits. Moltes i moltes gràcies! La novel·la t'agradarà, ho sé...a "los otros" ;-) difícil!!!
Un petó immens guapíssima!!!